← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Magazijn

Voor ons hoofdkantoor in Tiel zijn we op zoek naar een Medewerker Magazijn voor 40 uur per week.


WAT GA JE DOEN:

Als magazijn medewerker voer je diverse magazijn werkzaamheden uit. Tot je takenpakket behoort o.a. het laden en lossen van vrachtauto ‘s, het verzamelen van orders en het verzend klaar maken hiervan. Gedurende al deze werkzaamheden, waar dan ook in het proces, ben je secuur op de kwaliteit van de goederen.


WIE BEN JIJ:

  • Minimaal afgeronde VMBO opleiding;
  • Enige jaren ervaring is een pré;
  • Je kan nauwkeurig werken en bent stressbestendig.


WIE ZIJN WIJ:

FL B.V. is onderdeel van Favorite Gifts, een gerenommeerde groep van bedrijven die actief is in de branche van relatiegeschenken en promotionele producten. Ons moderne en centraal gelegen hoofdkantoor in Tiel heeft één van de grootste showrooms in Nederland. Ook Europees zijn we toonaangevend met diverse buitenlandse vestigingen.


Werken bij Favorite Gifts betekent werken voor een klantgerichte organisatie, waarbij we streven naar een optimale kwaliteit van onze dienstverlening. Van onze medewerkers verwachten wij derhalve een even zo groot besef van kwaliteit in werk, presentatie en teamgeest. 


WAT BIEDEN WIJ:

Een marktconform salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder 8,5% vakantiegeld en collectieve personeelsverzekeringen.


INTERESSE?

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken, stuur dan je motivatiebrief met CV naar de afdeling HRM via bijgaande link. Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben dan kun je met HRM contact opnemen via telefoonnummer 0344-640250.Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je naar onze website: http://www.vanhelden.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn