← terug naar overzicht

Vacature - Drukker i.o.

Voor ons hoofdkantoor in Tiel zijn we op zoek naar een Drukker (in opleiding) (m/v) voor 40 uur per week.


WAT GA JE DOEN:

Als Drukker (in opleiding) word je intern opgeleid tot een volwaardige Drukker. Je wordt door onze ervaren collega’s on-the-job begeleid en meegenomen in alle voorkomende werkzaamheden waarbij je het drukproces met de diverse druktechnieken van A-Z leert kennen.

Als drukker ben je verantwoordelijk voor het bedrukken van artikelen met behulp van een machine. Je voert tekst- en kwaliteitscontroles uit en alle overige voorkomende werkzaamheden.


WIE BEN JIJ:

·        Je hebt interesse in het leren van een ambacht;

·        Je werkt graag met je handen;

·        Je bent pro-actief en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit;

·        Je hebt een hands-on mentaliteit en bent daadkrachtig, secuur, flexibel en stressbestendig;

·        Je hebt enige jaren werkervaring opgedaan in een operationele functie (bijv. horeca);

·  Je bent woonachtig in een directe straal van maximaal 20 kilometer van Tiel. 


FL B.V. is onderdeel van Favorite Gifts, een gerenommeerde groep van bedrijven die actief is in de branche van relatiegeschenken en promotionele producten. Ons moderne en centraal gelegen hoofdkantoor in Tiel heeft één van de grootste showrooms in Nederland. Ook Europees zijn we toonaangevend met diverse buitenlandse vestigingen.

Werken bij Favorite Gifts betekent werken voor een klantgerichte organisatie, waarbij we streven naar een optimale kwaliteit van onze dienstverlening. Van onze medewerkers verwachten wij derhalve een even zo groot besef van kwaliteit in werk, presentatie en teamgeest.


WAT BIEDEN WIJ:

Een marktconform salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder 8,5% vakantiegeld en collectieve personeelsverzekeringen.


INTERESSE?

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken, stuur dan je motivatiebrief met CV naar de afdeling HRM via bijgaande link. Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben dan kun je met HRM contact opnemen via telefoonnummer 0344-640250.Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je naar onze website: http://www.vanhelden.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn