← terug naar overzicht

Vacature - Meewerkend voorman Packing (m/v) (FL B.V.)

WAT ZOEKEN WIJ:

Voor ons hoofdkantoor in Tiel zijn wij op zoek naar een:

             

Meewerkend voorman Packing (m/v) 

                             40 uur per week


WAT GA JE DOEN:

Als Meewerkend voorman Packing ben je verantwoordelijk voor het op een juiste manier in- en uitpakken en verzendklaar maken van de aangeboden goederen, het op tijd inspringen bij stagnatie, ziekte en verlof van collega’s, het tijdig signaleren van tekortkomingen op de aangeleverde goederen en het begeleiden van de collega’s.

 

WIE BEN JIJ:

·        Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;

·        Je beheerst de Nederlandse taal;

·        Je bent flexibel, stressbestendig, collegiaal en je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit;

·        Proactief handelen en secuur.


WAT BIEDEN WIJ:

Een marktconform salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder 8,5% vakantiegeld en collectieve personeelsverzekeringen.


FL B.V. is onderdeel van Favorite Gifts, een gerenommeerde groep van bedrijven die actief is in de branche van relatiegeschenken en promotionele producten. Ons moderne en centraal gelegen hoofdkantoor in Tiel heeft één van de grootste showrooms in Nederland. Ook Europees zijn we toonaangevend met diverse buitenlandse vestigingen.

Werken bij Favorite Gifts betekent werken voor een klantgerichte organisatie, waarbij we streven naar een optimale kwaliteit van onze dienstverlening. Van onze medewerkers verwachten wij derhalve een even zo groot besef van kwaliteit in werk, presentatie en teamgeest.


INTERESSE?

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken, stuur dan je motivatiebrief met CV naar de afdeling HRM via bijgaande link. Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben dan kun je met HRM contact opnemen via telefoonnummer 0344-640250.Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je naar onze website: http://www.vanhelden.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn