← terug naar overzicht

Vacature - Kantoormedewerker Logistiek (FL B.V.)

WAT ZOEKEN WIJ:

Voor ons hoofdkantoor in Tiel zijn wij op zoek naar een:

             

Kantoormedewerker Logistiek (m/v) 

                             40 uur per week


WAT GA JE DOEN:

Als kantoormedewerker Logistiek ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de orderbonnenstroom, het verzenden van de pakketten, de transportplanning en het mede plannen van de afdeling Packing.


WIE BEN JIJ:

·        Minimaal afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in logistieke richting;

·        Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pré;

·        Ervaring met werken met Excel en Word;

·        Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels;

·        Je bent stressbestendig, collegiaal en je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit;

·        Procesmatig denken, proactief handelen en secuur.


WAT BIEDEN WIJ:

Een marktconform salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder 8,5% vakantiegeld en collectieve personeelsverzekeringen.


FL B.V. is onderdeel van Favorite Gifts, een gerenommeerde groep van bedrijven die actief is in de branche van relatiegeschenken en promotionele producten. Ons moderne en centraal gelegen hoofdkantoor in Tiel heeft één van de grootste showrooms in Nederland. Ook Europees zijn we toonaangevend met diverse buitenlandse vestigingen.

Werken bij Favorite Gifts betekent werken voor een klantgerichte organisatie, waarbij we streven naar een optimale kwaliteit van onze dienstverlening. Van onze medewerkers verwachten wij derhalve een even zo groot besef van kwaliteit in werk, presentatie en teamgeest.


INTERESSE?

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken, stuur dan je motivatiebrief met CV naar de afdeling HRM via bijgaande link. Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben dan kun je met HRM contact opnemen via telefoonnummer 0344-640250.Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je naar onze website: http://www.vanhelden.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn