← terug naar overzicht

Vacature - Account Manager Scandinavia and Baltic - Giving Europe

Accountmanager Scandinavia and Baltic


Als Accountmanager voel jij je thuis binnen een dynamische, internationale omgeving waarbij we streven naar partnership met naar onze klanten. Jij bent een ervaren professional die op basis van persoonlijkheid en ervaring graag het verschil maakt naar onze klanten maakt.


Wat ga je doen? 


Je komt te werken in een gemotiveerd team binnen een sterk groeiende organisatie, waarbij iedere Accountmanager een deel van Europa in zijn/haar portefeuille heeft. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van intensieve klantrelaties en het realiseren van de daarbij behorende omzetdoelstellingen. Dat betekent naast het commercieel verdiepen in bestaande relaties ook het werven van nieuwe klanten. Je schakelt snel en bent gezegend met een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je bent een spin in het web en je bent een vaardig en professioneel aanspreekpunt binnen de totale organisatie. Service staat bij jou hoog in het vaandel en je stelt alles in het werk om samen met je klant mooie resultaten te behalen. Hierbij schakel je inhoudelijk met diverse interne fulfilment afdelingen en rapporteert aan de Central Sales Manager.


Je beschikt over

  • Een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld HBO-CE en NIMA B);
  • Uitstekend kennis van de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift (kennis van een derde taal is een pré);
  • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring in een vergelijkbare functie, zoals Accountmanager Zakelijke Mart of Accountmanager;
  • Een flexibele instelling om tot circa 20% van de tijd te reizen naar klanten en prospects in ‘jouw’ landen en deel te nemen aan events en beurzen in het buitenland;
  • Een leergierige instelling met de wil om te winnen;
  • Een resultaat- en oplossingsgerichte instelling;
  • Een proactieve houding;
  • Een eerlijke, stabiele persoonlijkheid met een servicegerichte instelling;
  • Consultative Selling; je denkt mee met onze klanten en hebt dus een bredere blik dan alleen het product dat je verkoopt.


Ons aanbod

Een marktconform salaris met bonusopportunity en passende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken, stuur dan je motivatiebrief met CV naar de afdeling Recruitment via deze link. 

Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Recruitment via telefoonnummer 0344-640250.

Tags: sales

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn