← terug naar overzicht

Vacature - Online Marketeer - Van Helden

Wat ga je doen?


Je bent een enthousiaste Online Marketeer die graag ons team komt versterken. Samen met het team en onze marketingpartners optimaliseer je de inzet van verschillende online kanalen. Je begrijpt als geen ander de urgentie van het plaatsen van de juiste content, aangezien het schrijven van pakkende en informerende internetteksten tot jouw expertise behoort. Je weet hoe belangrijk de vindbaarheid van onze website is en welke factoren bij SEO van belang zijn.


Als echte Adwordskenner hoeven we jou niets meer uit te leggen over search-, shopping- en videocampagnes. Het kost jou weinig moeite om de resultaten van een uitgebreid Adwordsaccount visueel te maken en naar waarde in te schatten, zodat je campagnes doorlopen kan blijven optimaliseren. Hiervoor gebruik je naast Adwords ook Google Analytics voor het maken van dashboard en rapporten. Daarbij snap je dat je onderscheid dient te maken tussen bezoekers (via welk device komen zij binnen en welke (soft)conversiedoelen passen daarbij) en de plek van een campagne in het conversiepad.


Je passie voor online marketing komt tot uiting in de verschillende social media acties die jij opzet en uitvoert en waarmee je je collega’s enthousiasmeert, zelfs als dit betekent dat zij een hoofdrol krijgen in een social media bericht of youtube-filmpje ;-)


Verder steek je wanneer het nodig is graag jouw handen uit de mouwen om een bijdrage te leveren aan het juist inzetten van email en Omni-channel campagnes. Je zorgt voor verdieping van onze kennis van de Belgische markt. Hiervoor spar je graag met onze Belgische collega’s en ben je gemotiveerd om onze (potentiële) klanten beter te begrijpen en te bereiken.


Je beschikt over

  • Minimaal 2 jaar ervaring als Online Marketeer;
  • Kennis van en ervaring met Google Adwords, Analytics en SEO;
  • Een afgeronde Bachelor opleiding richting Marketing of Communicatie, eventueel met afgeronde aanvullende opleidingen op het gebied van Online Marketing;
  • Uitstekende mondelinge en communicatieve vaardigheden in de Nederlandse & Franse taal;
  • Zelfstandigheid en goed fungeert als teamplayer;
  • Een oplossingsgerichte en commerciële instelling;
  • Analytische skills om project(en) in goede banen te leiden.


Ons aanbod

De mogelijkheid om op het verkoopkantoor in Turnhout te werken. Uiteraard is het van belang om minimaal 1 tot 2 dag(en) per week op ons hoofdkantoor in Tiel aanwezig te zijn op onze marketing afdeling. Een marktconform salaris. Naast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 8,5% vakantiegeld en collectieve personeelsverzekeringen bieden we jou een inspirerende werkomgeving met o.a. een verstelbaar bureau om staand en zittend werk af te wisselen. Daarnaast is er ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een jong marketingteam waar een informele werksfeer heerst.


Interesse?

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken, stuur dan je motivatiebrief met CV naar de afdeling Recruitment via deze link.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben dan kun je met contact opnemen met Lisa Hendricx, Marketing Manager, bereikbaar via het telefoonnummer 0344-640213.

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn